У Тернополі другий день Міжнародного інвестиційного форуму

Опубліковано в Новини 25.05.2017

Представники 27 країн, серед яких понад 30 дипломатів, в тому числі генерали, посли, консули - в Тернопільській області триває Міжнародний інвестиційний форум «Тернопільщина Invest-2017».

Ця подія вважається однією із найбільш очікуваних в секторі економіки краю, адже дозволяє максимально широко представити потенціал Тернопільщини як позитивного регіону для капіталовкладень. Триватиме подія три дні – з 24 по 26 травня.

Перший день форуму розпочався у Збаразькому замку, його присвятили налагодженню більш тісної комунікації з представниками дипломатичних установ. Так, у форматі «круглого столу» відбулася офіційна зустріч керівництва області з керівниками та представниками дипломатичних установ, за участі керівника Представництва МЗС України у Львові В’ячеслава Войнаровського.

- Участь в роботі Форуму візьмуть представники 27 країн - серед них понад три десятки дипломатів, в числі яких вісім Надзвичайних та Повноважних Послів, Генеральні та почесні консули іноземних держав в Україні. Також мають намір бути присутніми на події Маршалек Підкарпатського воєводства Республіки Польща – Владислав Ортиль, делегації Тауразького повіту (Литва), міських рад м. Миса Опольського воєводства (Польща), м. Барут землі Бранденбург (Німеччина), - повідомляють в управлінні міжнародного співробітництва та фандрайзингу Тернопільської ОДА.

До слова, на разі у місті працюють 84 компанії з іноземними інвестиціями, серед яких представники 26 країн. Також, Тернопіль продовжує реалізацію проектів з ЄБРР, Світовим банком та іншими європейськими фондами, а у грудні 2016 року місто отримало відзнаку Euro-China Green & Smart City Awards у двох номінаціях: енергоефективність та управління муніципальними утвореннями на рівні з такими містами, як Будапешт, Хельсінкі та ін.

Фото: ТМР.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.