На Тернопільщині горить не лише сухе листя

Опубліковано в Новини 31.03.2016

Пожежі у житлових приміщеннях гасили рятівники області.

Як зазначили в Управлінні ДСНСУ області, 

30 березня о 10:24 до оперативно-диспетчерської служби Управління надійшло повідомлення про пожежу недіючої пилорами, що знаходиться у місті Підгайці на вулиці Шевченка. Вогнем знищено балку перекриття та макулатуру. Загорання ліквідовано черговим караулом 14-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління.

О 12:09 виникла пожежа в господарській будівлі у місті Монастирська на вулиці С. Бандери. Полум’я знищило речі домашнього вжитку та пошкодило двері в підвальне приміщення. Загорання ліквідовано завдяки організованій роботі чергового караулу 19-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління.

О 15:04 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у віконному приямку підвального приміщення 9-ти поверхового житлового будинку у місті Тернопіль на вулиці Просвіти. Вогонь знищив сухе листя на площі 1 м.кв. Загорання ліквідовано черговим караулом 2-ї державної пожежно-рятувальної частини 1-го державного пожежно-рятувального загону Управління.

О 21:53 виникла пожежа житлової будівлі у селі Андруга Кременецького району. Вогнем знищено покриття та перекриття на площі 60 м.кв., пошкоджено стіни будівлі. Причина виникнення події та матеріальні збитки встановлюються. Загорання ліквідовано черговим караулом 5-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління.  

31 березня о 03:03 виникла пожежа господарської будівлі у селі Веселівка Кременецького району. Вогнем пошкоджено покриття  будівлі на площі 7 м. кв. Загорання ліквідовано черговим караулом 5-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.