Тернополянка отримуватиме другу пенсію від ПриватБанку

Опубліковано в Новини 19.05.2017

25 років банку - 25 додаткових пенсій. Саме таку акцію організував ПриватБанк для своїх клієнтів похилого віку. Однією з переможців акції стала тернополянка Ганна Поцалуйко.

Тепер протягом трьох місяців Ганна Володимирівна отримуватиме подвійну пенсію від ПриватБанку.

- В минулому році також була акція “Друга пенсія від ПриватБанку”, але в цьому році, саме до 25-річчя нашого банку, її масштаби трішки збільшилися.На сьогодні було визначено вже 25 переможців у кожному регіоні, - розповідає керівник відділення “Центральне” Юлія Хаєцька. - Лояльність та збільшення кількості клієнтів - найкраща оцінка нашої роботи. Відтак ми постійно прагнемо максимально покращити умови обслуговування та потішити громадян приємними акціями.

- З самого початку я не дуже вірила у перемогу, скоріше зареєструвалась просто “для галочки”, - ділиться враженнями переможниця. - Сказати, що мені приємно - це нічого не сказати! Подвійна пенсія це відчутна надбавка до сімейного бюджету. Дякую організаторам за таку можливість. Я вже багато років користуюсь послугами ПриватБанку, адже завдячуючи широкій мережі банкоматів та відділень, а також дистанційним сервісам, це дуже зручно та просто”. На сьогодні вже понад 66 тис. пенсіонерів Тернопільщини отримує виплату через ПриватБанк, що становить 52% всіх пенсіонерів, які отримують пенсію через банківські установи.

Керівник регіонального прес-офісу "ПриваБанку" Олександр Жильцов.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.