Бійцям в зону АТО поїхали гостинці з Тернопільщини

Опубліковано в Новини 31.03.2016

Тернопільські бійці отримають найнеобхідніше з дому.

Майже 30 тонн вантажу відправили 30 березня для потреб військовослужбовців тернопільської 44 окремої артилерійської бригади, які перебувають у зоні проведення АТО. Допомогу зібрали депутати-аграрії з фракції «Блок Петра Порошенка» Тернопільської обласної ради.  Долучилися до них тернопільські медики та місцева організація Червоного Хреста.  Для бійців передали борошно, різні крупи, цукор, продукти, а також інструменти, побутові речі та медикаменти.  Вручати тернопільські гостинці нашим воякам будуть голови обласної ради Віктор Овчарук та облдержадміністрації - Степан Барна, які поїхали на Донбас, повідомляє прес-служба ТОР.

 «Підтримати наших військовослужбовців – обов’язок кожної свідомої людини. І це не перша допомога депутатів, - наголосив Віктор Овчарук. – Дякую нашим депутатам-аграріям, тернопільським медикам, Червоному Хресту, усім, хто долучився до цієї шляхетної справи. Військовослужбовці повинні відчувати, що тут, в тилу, про них пам’ятають, за них хвилюються. Маємо велике бажання не тільки передати необхідне, а й поспілкуватися з нашими захисниками, побачити, в яких умовах вони перебувають, які проблеми та потреби мають».

Депутат Василь Вислоцький зазначив, що до Великодних свят аграрії зберуть нашим захисникам ще одну таку ж допомогу.

 

Вантаж урочисто відправляли від Архикатедрального собору. На добру і щасливу путь вантажівку освятили священики.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.09.2024 soroka
Бюджет-2025: кому пиріг, а кому дірка від бублика?
Друзі, сьогодні я хочу поговорити з вами про те, що хвилює кожного з нас -…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.