У Тернополі гральний заклад за день заробив більше 70 тисяч гривень

Опубліковано в Новини 15.05.2017

Організатор грального бізнесу у Тернополі постане перед судом.

Прес-служба прокуратури Тернопільської області повідомила, що Тернопільською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.203-2 КК України (зайняття гральним бізнесом).

Як встановили під час слідства, впродовж листопада-грудня 2016 року тернополянин організував роботу 2 закладів, які надавали у Тернополі послуги грального бізнесу на вул. Мазепи та просп. Злуки. У грудні 2016 року їх діяльність припинили правоохоронці. Під час обшуків у ігрових залах вилучено 45 комп‘ютерів, 2 термінали, понад 75 тис. грн – суму одноденного заробітку закладів. 
 
Прокуратура нагадує, що згідно чинного законодавства кримінальному переслідуванню піддаються не лише організатори грального бізнесу, а й особи, які сприяли такій діяльності (адміністратори, охоронці, круп’є тощо). Тож застерігає тернополян від працевлаштування у подібного роду закладах.

Довідково: санкція статті, інкримінованого злочину передбачає покарання у виді штрафу від десяти до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

06.07.2024 soroka
Громада Києва передала тисячу дронів бійцям 3 штурмової бригади, - Кличко
Мер Києва Віталій Кличко передав 3 окремій штурмовій бригаді 1000 дронів, в рамках допомоги ЗСУ.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.