Тернопільську міську раду сьогодні обшукували

Опубліковано в Новини 12.05.2017

Шукали можливе місце підпалу або ж вибухівку.

"Тернопільська міська рада о 9:00 буде горіти", - саме таке повідомлення у п'ятницю, 12 травня, близько 8:15 надійшло в чергову частину ГУНП, повідомили у відділі комунікації установи. Додзвонювач спілкувався російською мовою.

За вказівкою начальника Головного управління Нацполіції в Тернопільській області Олександра Богомола, на Листопадову були направлені усі екстрені служби - правоохоронці, вибухотехніки, рятувальники, кінологи, швидка та інші служби. Адмінбудівлю почали обстежувати.

Ще одне повідомлення такого ж змісту надійшло о 8:30, але тепер на номер чергового служби надзвичайних ситуацій. Невідомий повідомив, що горітиме ще й будівля Національного банку на Грушевського, 9. Туди також виїхала слідчо-оперативна група та усі служби.

Олександр Богомол звернувся до мешканців та гостей міста, до депутатів та активістів, до представників органів місцевого самоврядування та виборців, вирішувати спірні питання цивілізованим способом, не нагнітати ситуацію, а робити усе в рамках чинного законодавства.

Перевіривши будівлю, правоохоронці не виявили нічого небезпечного. Однак встановлюють, звідки і хто телефонував.

До слова, сьогодні мала відбутися сесія міської ради. Однак через ці події, а також через відсутність кворуму сесію перенесли на невизначений термін.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.09.2024 soroka
Відеозвіт з будівництва житлових комплексів від компанії «Креатор-Буд» за вересень 2024 рік
Креатор-Буд» 18 років на ринку будівництва України. Філії компанії працюють у Києві, Львові, Тернополі. Будівництво…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.