Виклик мене на допит у поліцію нагадав часи Януковича! – Володимир Стаюра

Опубліковано в Новини 11.05.2017
Сьогодні очільника партії Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Тернополя та депутата міськради Володимира Стаюру викликали на допит у поліцію стосовно подій, що мали місце 24 квітня під будівлею органу місцевого самоврядування.

Обранцю інкримінують Статті 296 ч.2 та 351 ККУ, проте сам «свободівець» вважає, що у Тернопіль повертаються методи часів Януковича.

У відповідь на написані заяви представниками фракцій «Солідарність» і «Самопоміч» через нібито перешкоджання їх депутатській діяльності, правоохоронці розпочали слідчі дії. Деякі із депутатів у своїх свідченнях вказали саме на Володимира Стаюру, проте обранець зазначає, що на його захист виступають чіткі докази.

-  Правоохоронці мають велику кількість відео, вони все бачили, бачили, що ми дійсно просили депутатів, щоб проходили, бо нам потрібно працювати. Ми говорили, що маємо претензії тільки до трьох осіб і це є наш внутрішні партійні справи і ми з ними розберемося самі, - говорить Володимир Стаюра.

У своїх діях обранець правопорушень не вбачає, наголошує, що намагався усіляко переконати депутатів заходити до сесійної зали та проводити роботу. Тернопільська «Свобода» не переступала і не переступить межі закону. У відповідь на відмову скласти мандати депутатами, яких нещодавно виключили з партії, будуть йти тривалим, складним, законним шляхом позбавлення їх представництва громади Тернополя у міськраді.

-  Мені це нагадує часи Майдану, коли через блокування роботи облдержадміністрації «регіонали» писали заяви в поліцію і нас викликали на допити. Методи видаються схожими. Попри те, я дякую товариству, що прийшли і підтримали мене, це дуже важливо, - зазначив обранець.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

05.07.2024 Катерина Шаблій
Переваги режиму турбоохолодження в кондиціонерах
Кондиціонери обладнані багатьма функціями для створення комфортного клімату в приміщенні. Однією з таких корисних опцій…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.