Куди звертатись тернополянам щодо безпритульних собак?

Опубліковано в Новини 11.05.2017

Проблема безпритульних собак для Тернополя завжди є актуальною.

Вже неодноразово тернополяни звертались із запитаннями, скаргами як у міську раду, в управління ЖКГ, так і на різноманітних сайтах чи тернопільських спільнотах у соцмережах. Багато хто з тернополян навіть не знає, хто ж в місті виконує роботи з регулювання чисельності безпритульних тварин.

Так, відповідно до звернення тернополян ТзОВ «ЗООЦЕНТР» просто зобов'язаний виїхати на місце та здійснити необхідну роботу із біостерилізації. Працівники товариства на виклик приїдуть на спеціальному авто, оснащеному переносними клітками для транспортування виловлених тварин, шпріцметом і іншим медичним обладнанням. Спільно з ветеринарними працівниками проводиться стерилізація, вакцинація тварин від сказу, оброблення протиблошиними та протиглисними препаратами.

Також, у селі Дичків Тернопільського району функціонує Центр стерилізації та тимчасового утримання безпритульних тварин, де періодично перебуває біля 60 безпритульних собак. Останнім працівники ТзОВ «ЗООЦЕНТР» та відповідні громадські організації шукають нових господарів тощо.

Звернутись у товариство та повідомити про проблему із безпритульними тваринами тернополяни можуть за номером телефону 40-07-43 або ж за адресою м. Тернопіль, вул. Живова, 19, офіс 21.

Фото: з відкритих джерел.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

14.06.2024 soroka
Волонтер «Української команди» Андрій Надкевич – серед номінантів регіонального відбору на здобуття «Ордену Святого Пантелеймона»
У Тернопільському національному медичному університеті імені І.Горбачевського 12 червня відзначили медиків області, які перемогли у…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.