Тернопільській чиновниці чоловік важливіший за закон

Опубліковано в Новини 30.03.2016

І тепер мусить відповідати за таку «любов».

Теребовлянською місцевою прокуратурою направлено до суду протоколи про вчинення депутатом однієї з сільських рад адміністративного корупційного правопорушення, передбаченого ч. 1 та ч. 2 ст. 172-7 КУпАП, повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області.

   Встановлено, що депутат одного з органів місцевого самоврядування Теребовлянського району, будучи суб’єктом відповідальності за корупційні правопорушення, в порушення ч. 1 ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції» не повідомила про виникнення у неї конфлікту інтересів та особисто проголосувала на засіданні сесії сільської ради за надання земельної ділянки своєму чоловіку.

   Таким чином депутат вчинила адміністративне корупційне правопорушення, передбачене, ч. 1 та ч. 2 ст. 172-7 КУпАП (порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів).

   Протоколи про адміністративне правопорушення знаходяться на розгляді у Теребовлянському районному суді.

   Загалом, упродовж 2016 року за порушення вимог антикорупційного законодавства до адміністративної відповідності притягнуто майже 10 осіб.

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.09.2024 soroka
Бюджет-2025: кому пиріг, а кому дірка від бублика?
Друзі, сьогодні я хочу поговорити з вами про те, що хвилює кожного з нас -…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.