Винний у загибелі пасажира в аварії на Тернопільщині поліцейський сам прийшов у прокуратуру

Опубліковано в Новини 10.05.2017

Для дачі показів він з'явився із адвокатом.

Прокуратурою Тернопільської області розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого) за фактом ДТП, скоєного напередодні на Чортківщині. Про це повідомила сьогодні прес-служба прокуратури Тернопільської області.

Як повідомляли у відділі комунікацій ГУНП області раніше, близько 1 години ночі 9 травня 2017 водій автомобіля «БМВ – 530», рухаючись автодорогою Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече неподалік с.Ягільниця Чортківського району не обрав безпечної швидкості, не справився із керуванням, з’їхав у кювет та допустив перекидання автомобіля. За попередніми даними, за кермом авто перебував поліцейський Чортківського відділу поліції ГУНП в Тернопільській області.
 
На час аварії у автівці було четверо пасажирів, один з яких від отриманих травм загинув. Трьох інших з тілесними ушкодженнями доправлено до Чортківської центральної районої комунальної лікарні. Водій автомобіля БМВ залишив місце пригоди. Сьогодні, 10 травня 2017 року, він з‘явився до слідчого прокуратури області разом із адвокатом для дачі показів, зазначили в обласній прокуратурі.
 
Транспортний засіб поміщений на штрафмайданчик Чортківського відділу поліції. Розслідування триває.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.09.2024 soroka
Відеозвіт з будівництва житлових комплексів від компанії «Креатор-Буд» за вересень 2024 рік
Креатор-Буд» 18 років на ринку будівництва України. Філії компанії працюють у Києві, Львові, Тернополі. Будівництво…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.