Народний депутат Ігор Побер здивував столичних журналістів

Опубліковано в Новини 05.05.2017
Протягом 4 місяців київські журналісти досліджували електронні декларації нардепів та посадовців.

За цей час медійники намагались встановити не лише джерела прибутків, походження майна, а й показати на всю Україну чим живуть народні обранці.

Загалом прийняти в себе гостей погодилось восьмеро політиків, серед них і народний депутат від БПП Ігор Побер, який приємно здивував журналістів не лише міцним здоров’ям та відмінною фізичною формою, а й своєю відкритістю. 

- Звісно я знав на що йду і розумів, що до нас в гості завітає велика делегація столичних журналістів. Я не можу сказати, що ми сильно готувались до їхнього приїзду, адже нам немає чого приховувати. Вони побачили, що ми дійсно так живемо. Тим паче, що якоїсь сенсаційності вони там не побачили б. Свою першу квартиру я придбав у 23, зараз мені 48 і до цього віку, за 25 років, я напевне чимось займався і працював. Тому не дивно, що у мене квартира, авто чи недобудований будинок. Все це вказано в моїй декларації. Тим більше робота політика – це відкрита, публічна діяльність і потрібно бути готовим до народного контролю і зацікавленості - розповідає Ігор Побер. 
Разом з тим, народного обранця прикро вразили київські медійники, адже головного вони так і не показали: 
- Шкода, що не показали нашої гордості. У нас є спортзал, власником якого є обласна федерація. Ми там зробили і відкрили дитячо-юнацьку школу, де дітки починаючи з 13 років безкоштовно займаються, працюють над собою та здобувають перемоги на різних конкурсах, - зазначає Ігор Побер.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

06.07.2024 soroka
Громада Києва передала тисячу дронів бійцям 3 штурмової бригади, - Кличко
Мер Києва Віталій Кличко передав 3 окремій штурмовій бригаді 1000 дронів, в рамках допомоги ЗСУ.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.