«Автомайдан» з’ясував подробиці ДТП, де фігурує ім’я ректора ТНЕУ

Опубліковано в Новини 04.05.2017

Як повідомляло інтернет-видання «Погляд», ввечері 3 травня  у Великій Березовиці відбулося ДТП за участю ректора ТНЕУ Андрія Крисоватого. Про це повідомили очевидці аварії.

«Автомайдану» вдалося з’ясувати подробиці пригоди. Водій автомобіля Range Rover вдарив Opel в районі кемпінгу, там загубив свій бампер з номерами. А зупинився (чи зупинили) навпроти Ватра-Шредер, через 3 км.

Як повідомили власні джерела, у ДТП є свідки, які готові дати покази.  Були й потерпілі, з якими вирішили питання на місці. З місця пригоди А.Крисоватого забрав Сергій Банах на автомобілі Toyota Camry з номерними знаками ВО0070АІ. Колишній прокурор м.Тернополя зараз очолює юридичний факультет ТНЕУ. Свідки підтверджують також інформацію про кермування у нетверезому стані.

 

Дивує те, що на сайті ГУ НП станом на 13.20 так і не опублікований факт ДТП. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

06.07.2024 soroka
Громада Києва передала тисячу дронів бійцям 3 штурмової бригади, - Кличко
Мер Києва Віталій Кличко передав 3 окремій штурмовій бригаді 1000 дронів, в рамках допомоги ЗСУ.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.