Біля дитячого майданчика у Тернополі шукали вибухівку

Опубліковано в Новини 28.04.2017

Перевіряли вміст підозрілого предмета.

Як повідомили в ГУНП області, 26 квітня на лінію «102» надійшло повідомлення від місцевого мешканця. Чоловік повідомив, що в обласному центрі на вулиці Довженка, 11 А поблизу дитячого майданчика знаходиться невідомий предмет.

На місце події оперативно прибули правоохоронці та експерти - вибухотехніки. Охорону забезпечили працівники патрульної поліції. Під час огляду наплічника жодних небезпечним предметів працівники поліції не виявили.

Подію внесено до Єдиного реєстру.

Правоохоронці нагадують: у разі виявлення підозрілого предмета, який може бути вибуховим пристроєм, не можна доторкатися та перебувати поблизу знахідки. Терміново телефонуйте на номер «102» і повідомте чергового про знайдений предмет, його місцезнаходження. Дочекайтеся співробітників поліції. Не перешкоджайте діям правоохоронців, виконуйте усі їхні команди. Дотримуйте безпечної дистанції від можливого вибухонебезпечного об’єкту.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.