З тернопільськими горе-паркувальниками борються по-вандалістськи

Опубліковано в Новини 27.04.2017

Для того, аби змусити деяких тернопільських водіїв перестати паркуватись неправильно, невідомі тернополяни діють як вандали.

Раніше водії паркували своє авто прямісінько перед багатоповерхівкою, що на Злуки,29, перекриваючи тим самим ділянку пішоходам. Припинити це вирішили невідомі тернополяни, однак, скористались вандалістським методом і розфарбували стіну будинку, залишивши там напис-попередження: "Не став в притул, бо розмалюю!".

- Ось так мешканці вулиці "навчають" хамів правильно паркуватись. Здається, це найбільш ефективніший заклик до правильного паркування. Рідко проходжу повз даний будинок, але завжди стикаюсь з тим, що машини ставлять в притул до будівлі. Не знаю як там з коляскою проходять. Тепер цієї проблеми не буде. Мінімум затрат, а максимум ефективності. Напис на будинку Злуки, 29. P.S. для тих хто не зрозумів, малювала не я, - йдеться в записі спільноти "Від Тарнополя до Тернополя".

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.09.2024 soroka
Відеозвіт з будівництва житлових комплексів від компанії «Креатор-Буд» за вересень 2024 рік
Креатор-Буд» 18 років на ринку будівництва України. Філії компанії працюють у Києві, Львові, Тернополі. Будівництво…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.