У Центрі Тернополя через три вулиці ніяк не проїхати

Опубліковано в Новини 27.04.2017

Адже там перекрили рух через проведення ремонтних робіт.

На вулицях Січових Стрільців, Клінічній та Шашкевича капітально ремонтують дорожнє покриття, подекуди навіть планують замінити інженерні та каналізаційні мережі. У зв'язку з цим сьогодні, 27 квітня, рух цими вулицями перекрили. Таке рішення прийнято на засіданні виконавчого комітету міськради.

Рух на вул. Січових Стрільців буде заборонений впродовж місяця з 27 квітня. Натомість на час ремонту буде знято знак «Заборони руху механічних транспортних засобів» та дозволено водіям їздити центральною дорогою міста прямо до ЦУМу.

Вулиця Клінічна буде перекрита з 28 квітня лише на одній смузі руху. А вулиця Шашкевича - з початку травня на час вкладання асфальтобетонного покриття на ділянці від «Старої піцерії» до «Орнави».

Одночасно цього тижня перекриють дорогу на вул. Білецькій, оскільки там триватиме заміна інженерних, каналізаційних мереж та вкладання бруківки.

Фото: з відкритих джерел.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

14.06.2024 soroka
Волонтер «Української команди» Андрій Надкевич – серед номінантів регіонального відбору на здобуття «Ордену Святого Пантелеймона»
У Тернопільському національному медичному університеті імені І.Горбачевського 12 червня відзначили медиків області, які перемогли у…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.