На Тернопіль працюватиме волонтер Корпусу Миру

Опубліковано в Новини 26.04.2017

На запрошення Освітньо-аналітичного центру розвитку громад волонтерка Корпусу Миру Мері Фасано два наступні роки працюватиме у Тернополі.

Ще під час першого візиту до Тернополя Мері Фасано зустрілася з міським головою Тернополя та поспілкувалася про стратегічні напрямки розвитку міста. Тоді волонтерка отримала інформацію про місто, основне бачення його стратегічного розвитку. За декілька тижнів вона проаналізує отримані дані для того, аби розвинути співпраці з нашим містом.

До слова, волонтери Корпусу Миру тісно працюють з місцевою громадою та мають досвід роботи у залученні інвестицій та фінансуванні, у розвитку громад.

Довідка. Мері Фасано, волонтер Корпусу Миру. Прилетіла зі США, міста Провіденс, штату Род-Айленд. Більше 25 років працювала в банківському секторі, тому має хороший досвід управління великим персоналом, спеціалізація в освіті - економічний розвиток громад.

Також працювала в громадській організації національного рівня, де надавала гранти для організацій на проекти з розвитку громади. Консультувала організації щодо стратегічного планування, залучення інвестицій та фінансування, необхідної документації для стійкого розвитку та підсилення спроможності.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.09.2024 soroka
Відеозвіт з будівництва житлових комплексів від компанії «Креатор-Буд» за вересень 2024 рік
Креатор-Буд» 18 років на ринку будівництва України. Філії компанії працюють у Києві, Львові, Тернополі. Будівництво…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.