Тернополяни за сильні руки отримали декілька десятків медалей

Опубліковано в Новини 25.04.2017

Одразу 28 медалей вибороли тернопільські рукоборці на чемпіонати України з армспорту серед юнаків, юніорів та спортсменів-інвалідів з ураженнями ОРА та вадами зору, який відбувся ще на початку квітня у Харкові.

На XXII чемпіонаті України серед юнаків тернополяни посіли третє місце та вибороли одинадцять медалей: 6 золотих, 4 срібні та 1 бронзову. Поступились наші армрестлери лише командам з Полтавщини та Рівненщини. 

Здобувши дванадцять медалей на X ювілейному чемпіонаті України серед юніорів, тернополяни також посіли третє місце. Наша команда отримала 3 золота, 6 срібла та 3 бронзи. Поступилась спортсменам з Харківщини та Полтавщини.  

Що ж стосується X чемпіонату України серед спортсменів-інвалідів з ураженнями ОРА та вадами зору, Тернопільщину від центру «Інваспорт» представляло 9 спортсменів, які завоювали одну золоту, дві срібних та дві бронзових медалі.

Фото: з відкритих джерел.

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.09.2024 soroka
Відеозвіт з будівництва житлових комплексів від компанії «Креатор-Буд» за вересень 2024 рік
Креатор-Буд» 18 років на ринку будівництва України. Філії компанії працюють у Києві, Львові, Тернополі. Будівництво…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.