Про Чехію та Львів і дощі тернополяни можуть почути з перших вуст

Опубліковано в Новини 25.04.2017

Відвідавши тематичні заходи за участю мандрівника Влада Беспалова та письменниць Дари Корній, Ніки Нікалео та Анастасії Нікуліної.

25 квітня о 18 год. книгарня «Є» запрошує на розмову з мандрівником Владом Беспаловим про традиції та звичаї Чехії в рамках проекту «Мандри». 

Культура Чехії викликає у жителів цієї країни законну гордість за спадщину минулих століть. У Чеській Республіці більше двох з половиною тисяч старовинних фортець, замків і поселень. Над храмами і соборами Чехії працювали найкращі архітектори і художники різних епох. Багатство і різноманітність архітектурних стилів воістину вражає уяву. Чеський народ має культурні, релігійні та власні політичні особливості.

Переважна більшість мандрівників захоплюється архітектурними шедеврами Чеської Республіки, серед яких будівлі у стилі бароко, модерну, кубізму… Серед таких поціновувачів чеської культури і Влад Беспалов – мандрівник і викладач чеської мови в Україні. На заході він розповість про звичаї й традиції цієї близької та водночас такої загадкової країни.

Проект «Мандри» – це зустрічі та розмови з мандрівниками, історії, які відбувалися з ними особисто, перестороги та поради, якими вони діляться з іншими.

А 26 квітня у той же час відбудеться презентація книжки «Львів. Вишні. Дощі» за участю Дари Корній, Ніки Нікалео та Анастасії Нікуліної. Модератор – Юрій Матевощук.

Нова збірка від улюблених авторок– про неймовірне кохання і красу весняного Львова. Коли природа пробуджується після зимового сну, люди переживають разом з нею повороти долі,  несподівані зустрічі, нові відчуття… Дощі розказують старій бруківці підслухані на небі думки та побачені на землі історії про жагучу пристрасть; вони захлинаються від обурення, оповідаючи про зраду й підлість. Знайте, що особливі львівські вишні-морелі теж мають душу. Вони творять дива, поєднуючи людські долі!

Адреса книгарні «Є»:
м. Тернопіль,
вул. Валова, 5-9.
Тел.: (0352) 254-4-59

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.10.2024 soroka
Тернопіль для ЗСУ: П'ять Mavic 3 для 14-ї механізованої бригади – Сергій Надал
Тернопільська міська рада передала п'ять квадрокоптерів Mavic 3 для 14-ї окремої механізованої бригади. Про це…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.