На Тернопільщині виправна колонія "назбиткувала" на понад 29 тисяч

Опубліковано в Новини 24.04.2017

Про це інформують в Державній екологічній інспекція в Тернопільській області. 

Копичинська виправна колонія повинна відшкодувати збитки завдані самовільною рубкою дерев, сума яких склала 29,5 тисяч гривень. Дане рішення погодив Господарський суд Тернопільської області, згодом і Львівський апеляційний господарський суд.

Ще влітку 2016 року під час планової перевірки Копичинської виправної колонії №112 екологічна інспекція  виявила самовільну вирубку дерев. З того часу інспекція у судовому порядку доводила позицію, що збитки, завдані самовільною рубкою, повинні бути стягнені саме з Копичинської виправної колонії, адже зафіксовані пні дерев знаходились на території колонії. Вона в свою чергу є постійним лісокористувачем та здійснює лісогосподарську діяльність і зобов'язана забезпечити охорону лісів від незаконних рубок та інших порушень.

Фото: з відкритих джерел.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.09.2024 soroka
Відеозвіт з будівництва житлових комплексів від компанії «Креатор-Буд» за вересень 2024 рік
Креатор-Буд» 18 років на ринку будівництва України. Філії компанії працюють у Києві, Львові, Тернополі. Будівництво…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.