На Тернопільщині в селах вистелили ідеальну дорогу

Опубліковано в Новини 24.04.2017

Три кілометри дорожного покриття відремонтували в 20-ти кілометрах від Тернополя.

Децентралізація сприяє розвитку інфраструктури Тернопільщини. Днями у Тернопільському районі відремонтували 2 ділянки автошляху в межах Великогаївської громади. Про це повідомила прес-служба САД у Тернопільській області.

Минулого тижня кипіла робота на місцевій дорозі Грабовець-Скоморохи. Там на замовлення Служби автомобільних доріг у Тернопільській області лагодили дві ділянки, довжиною 1,5 км кожна. На першій ділянці встелили 1270 тонн асфальтобетону. На другій – 1480 тонн.

Ремонт місцевої дороги став можливим завдяки оплаті частини робіт з казни Великогаївської громади. Вже другий рік Служба автомобільних доріг успішно співпрацює з об’єднаними територіальними громадами. Так, завдяки спільному фінансуванню ремонту Служба автомобільних доріг у Тернопільській області може проводити роботи на більшій протяжності автошляхів.

Протягом минулого року договори про спільну оплату робіт було укладено із Байківецькою, Різдвянівською сільською радою, Золотопотіцькою селищною радою, Борщівською і Теребовлянською міською радою, Чортківською райдержадміністрацією.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.