У Тернополі оформили паспорт юній чемпіонці Азії з Боксу

Опубліковано в Новини 20.09.2024

Нещодавно у Тернопільський відділ № 1 УДМС у Тернопільській області для оформлення першого паспорта громадянина України у формі ID-картки у зв'язку з досягненням 14-річного віку звернулась юна спортсменка з Тернополя Олександра Черевата. 

Дівчина днями повернулась з Об’єднаних Арабських Еміратів, де у складі збірної команди України брала участь у чемпіонаті Азії з боксу. Результат — золота медаль і титул чемпіонки з боксу серед юніорів. 

Колектив міграційної служби Тернопільщини вітає спортсменку із значним особистим досягненням і чудовим представництвом України на світовій спортивній арені. До слова, це перша в історії медаль представниці України на чемпіонаті Азії. До цього українці ще не брали участь у цих змаганнях.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.09.2024 soroka
У столиці регіональних журналістів навчали, як не потрапити на гачок маніпуляторів в інтернет-просторі (фото)
Як відрізнити правду від дезінформації та не потрапити на гачок маніпуляторів – про це розповідали…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.