Як укласти договір на постачання природного газу на опалювальний сезон

Опубліковано в Новини 10.09.2024
 

ТОВ «Газопостачальну компанію «Нафтогаз Трейдинг» визначено постачальником природного газу для бюджетних організацій на території України в рамках дії постанови про покладення спеціальних обов’язків (ПСО) до 30 квітня 2025 року. 

Товариством здійснюються всі необхідні заходи щодо підготовки до опалювального сезону 2024/2025 років та активно розглядаються звернення щодо укладання договорів на постачання природного газу.

З метою спрощення процедури укладення договорів на постачання природного газу був розроблений механізм укладання договорів постачання природного газу з бюджетними установами/організаціями. Детальна інструкція та алгоритм дій для укладання договору зазначено на офіційному сайті Газ для бюджетних організацій - Нафтогаз.

Завчасне укладання договорів на постачання природного газу дозволить вчасно бути зареєстрованим в Реєстрі споживачів постачальника, уникнути відключення від газопостачання та стане запорукою своєчасного початку опалювального процесу.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

10.10.2024 soroka
Віталій Кличко під час зустрічі з Шольцем в Лейпцигу наголосив на необхідності посилення допомоги Україні
Мер Києва Віталій Кличко взяв участь в заході з нагоди річниці мирної революції в Німеччині…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.