Самовільний спуск ставка на Тернопільщині наніс збитків на 70 тисяч

Опубліковано в Новини 19.04.2017

Про це повідомляють в Державній екологічній інспекції в Тернопільській області.

Так, власник гідротехнічних споруд ставка на території Потуторської сільської ради Бережанського району самовільно спустив воду вказаної водойми у нерестовий період. 

- Огляд місця події підтвердив, що воду із вказаного ставка було спущено на 90%. Аналогічні порушення фіксуються тут вже не вперше. Перевірки попередніх років виявляли самовільне зайняття земельної ділянки та використання водного об'єкта без необхідних документів. Тоді порушника було притягнуто до адмінвідповідальності та нараховано збитки на суму понад 15 тис.грн. Порушником виявився громадянин Здирко Т.І., який є власником гідротехнічних споруд даного ставка і впродовж кількох років використовує даний об'єкт без необхідних для повноправного користування дозвільних документів, - зазначають в інспекції.

І хоч власник  гідротехнічних споруд не визнає своєї провини, вчинення ним правопорушення підтвердив Потуторський сільський голова.

На разі на порушника складено 4 протоколи про адмінправопорушення, а за самовільний спуск води у нерестовий період нараховано збитків на суму 70 тисяч гривень.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.09.2024 soroka
Відеозвіт з будівництва житлових комплексів від компанії «Креатор-Буд» за вересень 2024 рік
Креатор-Буд» 18 років на ринку будівництва України. Філії компанії працюють у Києві, Львові, Тернополі. Будівництво…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.