Патрульні у Тернополі впіймали мотоцикліста-втікача

Опубліковано в Новини 19.04.2017

Водій виявився нетверезим.

Водія мотоцикла, який рухався без увімкненого ближнього світла фар в темну пору доби, створював аварійні ситуації та наражав на небезпеку інших учасників дорожнього руху патрульні помітили 18 квітня, близько 4-ї години ранку. Патрульні поліцейські наказали 22-річному правопорушнику зупинитися, але він не реагував, лише пришвидшив рух, зазначила прес-служба УПП у Тернополі.

На вулиці Бережанській він наїхав на нерівності в дорожньому покритті та не справився з керуванням мотоциклом, впавши з нього. Піднявшись, почав втікати від працівників поліції у бік парку. Однак патрульні його наздогнали.

При спілкуванні з водієм інспектори помітили ознаки алкогольного сп'яніння.

На місце патрульні викликали карету швидкої та слідчо-оперативну групу. Після обстеження водія шпиталізували в університетській лікарні. За попередніми даними, у нього закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку та забій хребта.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.09.2024 soroka
Відеозвіт з будівництва житлових комплексів від компанії «Креатор-Буд» за вересень 2024 рік
Креатор-Буд» 18 років на ринку будівництва України. Філії компанії працюють у Києві, Львові, Тернополі. Будівництво…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.