Наркотики в обгортках з-під цукерок: на Тернопільщині ув'язненому намагалися передати заборонені речовини

Опубліковано в Новини 21.08.2024
 

До співробітників Чортківського районного управління поліції надійшло повідомлення від чергового установи виконання покарань про те, що в посилці, яка надійшла на ім’я одного з ув’язнених, виявлено речовину, схожу на наркотичну. 

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група поліції. Як з’ясувалося, передача надійшла з Хмельницької області 41-річному чоловікові, який відбуває покарання за наркозлочини. Невідома біла кристалічна речовина була захована в обгортки з-під цукерок. Особу відправника встановлюють. 

Працівники поліції речові докази вилучили та направили на експертизу в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр. 

Слідчі поліції здійснюють розслідування в рамках кримінального провадження відповідно до ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. 

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

10.10.2024 soroka
Віталій Кличко під час зустрічі з Шольцем в Лейпцигу наголосив на необхідності посилення допомоги Україні
Мер Києва Віталій Кличко взяв участь в заході з нагоди річниці мирної революції в Німеччині…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.