Горе-мати, святкуючи Великдень, залишила дітей самих на два дні

Опубліковано в Новини 18.04.2017

Із зачиненої квартири, у якій перебували перелякані діти, їх дістали рятувальники.

Другого дня свят до поліцейських надійшло повідомлення про те, що в одній з багатоповерхівок на масиві Дружба в Тернополі у зачиненій квартирі кричать діти, зазначили в Головному управлінні нацполіції області. Правоохоронці негайно виїхали за вказаною адресою.

На місці події з’ясувалося, що 4-річного хлопчика та 10-річну дівчинку вдома зачинила матір ще 16 квітня. 28-річна жінка святкувала Великдень, поки її діти, не маючи жодної іншої їжі, окрім локшини швидкого приготування, сиділи наляканими у пустій квартирі.

Коли через добу мати-зозуля так і не повернулася, малюки почали голосно кричати і кликати на допомогу, бо телефонів у них не було. На плач дітей звернули увагу сусіди, які й викликали поліцію.

Як розказує начальник сектору ювенальної превенції Тернопільського відділу поліції  Андрій Кульчицький, аби визволити маленьких бранців, довелося викликати пожежників та, за допомого драбини, спускати малюків з 5 поверху. 

Дітлахів помістили у «Центр психологічної реабілітації дітей», де з ними одразу почали працювати психологи, інформацію про них також направили в службу у справах дітей Тернопільської міськради. Їхню ж матір розшукали лише через декілька годин, вона була напідпитку.

Щодо жінки складено протокол за статтею 184 КУпАП - невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.