У Тернополі працівниця закладу громадського харчування обікрала відвідувача

Опубліковано в Новини 16.08.2024

Фігурантка викрала гроші з сумки, яку випадково забув відвідувач закладу.

До співробітників Тернопільського районного управління поліції надійшло повідомлення від жителя одного з районних центрів області про те, що у нього викрали 10 тисяч гривень та 300 доларів.

Зі слів потерпілого, він приїхав до Тернополя за товаром. Коли збирався розраховуватися, помітив, що не вистачає грошей. Чоловік згадав, що перед тим залишив сумку в закладі харчування, але йому її повернули. Проте чи всі гроші були на місці, він не перевірив.

Співробітники карного розшуку спрацювали оперативно, завдяки чому вдалося повернути крадені кошти потерпілому. Причетною до протиправного виявилася працівниця закладу. У неї вилучили речові докази.

За цим фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

10.10.2024 soroka
Володимир Кличко та «Українська команда» привезли допомогу захисникам на Донбас
Волонтери «Української команди» разом з Володимиром Кличком з’їздили на Донеччину, щоб передати допомогу бійцям трьох…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.