Для працівників «Бучачагрохлібпром» Хресну дорогу провела молодь

Опубліковано в Новини 17.04.2017

Театралізованою Хресною дорогою із молитвами та розважаннями пройшов колектив ТзОВ «Бучачагрохлібпром» 6 квітня. Організували традиційне дійство в час великого посту молодь села Підзамочок та працівники місцевого будинку культури.

-                     Хресна дорога – це у нас вже традиція. Кожного року ми проводимо Хресну дорогу і кожного року пишемо інший сценарій. Щороку ми допомагаємо Ісусикові нести хрест і полегшити тягар гріхів, які ми йому поставили на плечі, – розповідає директор Підзамочківського сільського будинку культури Ганна Іванівна Ковалишин.

Ганна Іванівна зазначає, що до проведення Хресної ходи залучили місцеву молодь.

-                     Цього року була молодіжна Хресна дорога. Брала участь тільки молодь, тому що хочеться її привернути до чогось доброго, до добрих справ. Це і студенти, і учні. У нас немає вікового розподілу. Йдуть усі і всі моляться.

Близько 70 учасників провели Хресну дорогу для працівників насіннєвого підприємства, яке діє у Підзамочку на Бучаччині. Кажуть, це не вперше, адже Петро Гадз, голова наглядової ради компанії, є щедрим меценатом для будинку культури. Щороку народний колектив при будинку культури засіває, щедрує, колядує працівникам агрофірми. Зараз готуються до свята Дня матері, з чим також прийдуть вітати жінок комбінату.

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.