Тернопільська "Нива" мінімально поступилась "Епіцентру"

Опубліковано в Новини 13.08.2024

В 1-му турі Першої ліги тернопільська "Нива" на своєму полі поступилась "Епіцентру", в якому поступилась з мінімальним рахунком 1:0.

"Епіцентр" у минулому сезоні посів четверте місце у чемпіонській групі і двічі мав шанс підвищитися в ранзі, але не зумів. Спочатку підопічні Сергія Нагорняка на етапі плей-оф поступилися "Вересу", а згодом в півфіналі турніру чотирьох клубів в серії пенальті зазнали поразки від "Миная". Зміни у міжсезонні у цьому клубі були суттєвими. У Кубку України "Епіцентр" поступився "Скалі 1911", а "Нива" нав'язала боротьбу "Буковині", але в серії пенальті поступилася.

В статусі головного тренера дебютував у Першій лізі Євгеній Калиниченко, який у минулому сезоні очолював "Зорю" в Чемпіонаті U-19 (30 ігор).

Перша половина зустрічі завершилася без голів. Цікавіше виглядали підопічні Калиниченка, але довести свої атаки до завершення не вдавалося. Господарі прагнули за рахунок швидкості доходити до заключної третини поля і іноді їм це вдавалося. Наприкінці тайму міг забивати Різник, але його удар парирував Білик. Боротьби вистачало, а ось моментів майже не було. Підопічні Нагорняка основний акцент зробили на грі у захисті, але помилок вистачало.

На початку другого тайму гості відкрили рахунок. Після подачі з флангу з декількох метрів переправив м'яч у сітку Беженар - 0:1. Колектив із Тернополя намагався відігратися, але досягнути свого не зміг. Таким чином, гра завершилася мінімальною перемогою "Епіцентра".

Перша ліга. Перший тур. Група А

"Нива" - "Епіцентр" 0:1

Голи: Беженар (49)

"Нива": Жупанський - Бей, Зінь, Демчук, Бац, Капустян, Козак, Кухарук, Гатала, Галадей, Різник

"Епіцентр": Білик - Мороз, Григоращук. Климець, В. Кристін, Запорожець, Ліповуз, Беженар, Бендера, Проців, Кравчук

Джерело: ua-football.com

Прокоментувати:

СОЦІУМ

10.10.2024 soroka
Володимир Кличко та «Українська команда» привезли допомогу захисникам на Донбас
Волонтери «Української команди» разом з Володимиром Кличком з’їздили на Донеччину, щоб передати допомогу бійцям трьох…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.