У Тернопільському ТЦК СП прокоментували інформацію про затримання військовослужбовця за вимагання коштів

Опубліковано в Новини 09.08.2024

Біля Тернопільського обласного територіального центру комплектування затримали військовослужбовця за вимагання 5 тис. доларів. Чоловік за гроші обіцяв знайомому повпливати на посадовців ТЦК для уникнення мобілізації.

Спецоперацію проводили 8 серпня військова контррозвідка та спеціалізована прокуратура.

Цю інформацію прокоментували в обласному ТЦК СП.

– Ми очищаємося від осіб які своїми діями дискредитують ЗСУ. Спільно із ДВБ Національної поліції України, Військовою Контррозвідкою  викрили та задокументували факт неправомірної діяльності військовослужбовця одного із наших підрозділів ТЦК та СП. Завдяки нашій спільній роботі підозрюваного було затримано. За даним фактом зараз ведеться слідство. Належну остаточну правову оцінку скоєного винесе суд. Керівництво Тернопільського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки і надалі буде протидіяти ганебним проявам корупції та хабарництва у своїх підпорядкованих підрозділах. Просимо усіх громадян, з метою запобігання таких випадків, негайно повідомляти про усі такі факти нас та правоохоронні органи.  Застерігаємо і вкотре нагадуємо, що за пропозицію  неправомірної вигоди чи хабаря службовим особам ТЦК передбачено кримінальну відповідальність, згідно з чинним законодавством України. Окрім цього інформуємо, що завдання по мобілізації зірвані не будуть. Усі ТЦК та СП області працюють у штатному режимі, зазначили у Тернопільському ТЦК СП.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

10.10.2024 soroka
Віталій Кличко під час зустрічі з Шольцем в Лейпцигу наголосив на необхідності посилення допомоги Україні
Мер Києва Віталій Кличко взяв участь в заході з нагоди річниці мирної революції в Німеччині…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.