У Тернополі горів гараж з дорогим авто

Опубліковано в Новини 14.04.2017

Три надзвичайні події трапилися на Тернопільщині минулої доби.

Як повідомила прес-служба УДСНСУ області,

07:43 – Черговим караулом 2-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління ліквідована пожежа сміття на площі 0,2 м.кв, що виникла в металевому сміттєвому контейнері на вул. Мазепи, 2, в Тернополі.

11:00 – Черговим караулом 8-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління ліквідована пожежа сухої трави та гілля площею 0,01 га на відкритій території на вул. Катукова, в м. Борщів.

22:21 – Черговими караулами частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення та 1-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління ліквідовано пожежу, що виникла в автомобільному гаражі, на вул. Микулинецька бічна, 10 в м. Тернопіль. Під час гасіння врятовано 1 будівлю та автомобіль. Вогнем знищено меблі та обладнання для ремонту автомобілів, пошкоджено внутрішнє оздоблення стін приміщення та автомобіль «Lincoln».

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.09.2024 soroka
Відеозвіт з будівництва житлових комплексів від компанії «Креатор-Буд» за вересень 2024 рік
Креатор-Буд» 18 років на ринку будівництва України. Філії компанії працюють у Києві, Львові, Тернополі. Будівництво…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.