Ректори тернопільських університетів Буяк та Крисоватий потрапили до списку найкращих у світі

Опубліковано в Новини 31.07.2024

Ректори тернопільських університетів опинилися в списку найкращих.

 
Про це повідомляє «Моя школа».
 
Так, до списку найкращих ректорів увійшов очільник Тернопільського національного педагогічного університету Богдан Буяк, а також ексректор Західноукраїнського національного університету Андрій Крисоватий, який наразі обіймає посаду голови вченої ради. Список оприлюднило Міжнародне агентство державних, корпоративних і приватних рейтингів.
 
Методологія рейтингу базується на діяльнісному підході за рядом критеріїв. Зокрема, досягнення студентів, внесок університету в розвиток економіки країни, вплив на розвиток світу, країн, рівень професійного розвитку співробітників тощо.
 
До слова, Україна посіла 34 місце у рейтингу кращих країн, де рівень якості та результативності ректорів та університетів на користь громадян був найвищим.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

20.09.2024 soroka
Київ виділяє ще понад пів мільярда гривень на допомогу Силам оборони, - Кличко
Допомогу військовим від громади Київа буде збільшено ще на понад пів мільярда гривень. Відповідне рішення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.