Реалізовував наркотики та влаштував наркопритон: 27-річному мешканцеві Тернопільщини загрожує чималий термін у в'язниці

Опубліковано в Новини 28.07.2024

До 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна загрожує 27-річному жителю Зборова. Чоловік реалізовував «клієнтам» психотропну речовину «Альфа-PVP», а також надавав приміщення для їх вживання. 

Оперативну інформацію про те, що місцевий мешканець може збувати наркотичні засоби отримали співробітники Зборівського відділення поліції. У ході проведення слідчо-оперативних заходів працівники поліції встановили, що фігурант дійсно розповсюджує на території Тернопільського району психотропні речовини. Крім цього було з’ясовано, що чоловік ще й надає власне помешкання наркозалежним особам для вживання наркотиків. 

Під час санкціонованого обшуку, проведеного під процесуальним керівництвом Зборівської окружної прокуратури, у будинку підозрюваного слідчі поліції виявили та вилучили декілька згортків, наповнені наркотиками. 

Наразі поліцейські повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу та повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення відповідно до ч. 1 ст. 317 (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Триває досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.