У ЗУНУ розпочали співпрацю з Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини

Опубліковано в Новини 26.07.2024

У класичному університеті Тернополя відбулося підписання меморандуму про співпрацю із Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини.

Ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк та Омбудсман України Дмитро Лубінець задокументували співпрацю між установами.

– Усвідомлюючи необхідність об’єднання та спільних дій, спрямованих на створення партнерських відносин, ми укладаємо співробітництво, метою якого є удосконалення науково-практичних механізмів з питань реалізації та захисту прав і свобод людини і громадянина, забезпечення розвитку правової науки, розроблення пропозицій щодо удосконалення законодавства України в сфері захисту прав і свобод та його адаптації до законодавства Європейського Союзу, – зазначила Оксана Десятнюк. – Паралельно із постійною комунікацією на міжнародній арені, маємо працювати з впливом і наслідками збройної агресії проти України всередині нашої країни – і на національному, і на регіональному рівнях. Саме тому наша співпраця є вельми важливою.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

06.09.2024 soroka
«Це важливий крок у нарощенні наших сил оборони», – Микола Люшняк про створення Сил безпілотних систем ЗСУ
Днями народні депутати ухвалили законопроєкт 11507. Він передбачає включення до окремих родів сил ЗСУ нової…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.