У ЗУНУ підписали меморандум про співпрацю з ГО «Спілка жінок Тернопільщини»

Опубліковано в Новини 25.07.2024

 У Західноукраїнському національному університеті відбулося підписання меморандуму про співпрацю із громадською організацією «Спілка жінок Тернопільщини».

Про це повідомили у виші.

Метою меморандуму є формування нового покоління, готового впливати на суспільні процеси, брати на себе відповідальність за власне життя і за свою країну, популяризація напряму відповідального лідерства серед молоді, її всебічний розвиток.

– Сьогодні, як ніколи важливо кооперуватися. Кожна співпраця – це впевнений поступ, нові проєкти, більші можливості та надійна підтримка. Рада, що сьогодні ми задокументуємо партнерство й переконана, – будемо його розвивати, – заначила ректор класичного університету Оксана Десятнюк.

Голова правління Олеся Капуш зазначила, що громадська організація поділяє спільні цінності із колективом Західноукраїнського національного університету.

– Працюємо на результат, адже це вимога сучасності. Важливо, що окрім молодіжних ініціатив, ми також створюємо проєкти для внутрішньо переміщених осіб для самореалізації, психологічного відновлення та адаптації і особистісного зростання, а це ще одна площина, у якій ми можемо співпрацювати із командою ЗУНУ, каже Олеся Капуш.

Присутні окреслили основні вектори, серед яких: спільна реалізація ініціатив для молоді та ВПО з метою створення умов для інтелектуального, фізичного та емоційного вдосконалення; надання інформаційної, інформаційно-консультаційної підтримки; забезпечення сприятливих умов для створення та   функціонування освітніх, благодійних, культурних, наукових, спортивних, мистецьких та інших проєктів.

Зокрема обговорили питання реалізації тематичних вишколів, дослідницьких експедицій, програм стажувань, інформаційних кампаній серед студентів за такими темами: права жінок, освіта та виховання, охорона здоровʼя, державотворення, наука та сучасні технології, національна ідентичність.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

06.09.2024 soroka
«Це важливий крок у нарощенні наших сил оборони», – Микола Люшняк про створення Сил безпілотних систем ЗСУ
Днями народні депутати ухвалили законопроєкт 11507. Він передбачає включення до окремих родів сил ЗСУ нової…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.