Арбітр з Тернополя працюватиме на матчах Прем’єр-ліги

Опубліковано в Новини 23.07.2024

Футбольного арбітра з Тернополя Олега Когута, за підсумками навчально-тренувального збору та семінару, які відбувалися впродовж останнього місяця у Києві, перевели у статус арбітра Прем’єр-ліги.

Олег Когут спершу взяв участь у навчальному семінарі з підготовки арбітрів і асистентів арбітрів ВАА (VAR), а потім – у навчально-тренувальному зборі арбітрів змагань Української Прем’єр-ліги. Успішно склавши тест з правил гри, відео тест УЄФА, також фітнес тест тернопільського рефері перевели у статус арбітра Прем’єр-ліги.  

Отож, сезон-2024/25 наш земляк зможе працювати арбітром та асистентом арбітра VAR на поєдинках Української Прем’єр-ліги.

Вітаємо Олега Когута, бажаємо вдалого арбітражу у Прем’єр-лізі та не зупинятися на досягнутому.

Джерело: АФТ

Прокоментувати:

СОЦІУМ

17.10.2024 soroka
Роль технологій у розвитку Тернополя: можливості для ІТ-професіоналів
Тернопіль поступово стає важливим технологічним центром Західної України. Сучасні технологічні рішення, включно з розвитком інфраструктури…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.