На Тернопільщині п'яний водій намагався підкупити поліцеських

Опубліковано в Новини 22.07.2024

На лінію 102 надійшло повідомлення від інспектора сектору реагування патрульної поліції міста Збаража про те, що водій автомобіля ВАЗ-2107 пропонує неправомірну вигоду за непритягнення його до адміністративної відповідальності за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

На місці події слідчо-оперативна група задокументувала корупційне діяння. З’ясувалося, жителя села Стегниківці поліцейські зупинили за порушення правил дорожнього руху. У ході спілкування правоохоронці помітили, що він нетверезий. На прохання пройти тестування на стан алкогольного сп’яніння зловмисник відмовився та став пропонувати поліцейським 100 євро.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 369 (пропозиція неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до чотирьох років позбавлення волі. Відповідальність за статтею 130 (керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння) КУпАП чоловік теж нестиме.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

20.09.2024 soroka
Київ виділяє ще понад пів мільярда гривень на допомогу Силам оборони, - Кличко
Допомогу військовим від громади Київа буде збільшено ще на понад пів мільярда гривень. Відповідне рішення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.