На Тернопільщині горе-мама за побиття дитини відпрацює 200 годин на благо громади

Опубліковано в Новини 12.04.2017

Жінка систематично била доньку та прив'язувала мотузкою до предметів меблів.

За наполяганням Теребовлянської місцевої прокуратури вироком Теребовлянського районного суду матір, яка побила свою малолітню доньку, засуджено до покарання у виді 200 годин громадських робіт, повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області.

Встановлено, що в одному із сіл Теребовлянського району на початку лютого цього року місцева жителька завдала легких тілесних ушкоджень своїй малолітній доньці. Агресивна мама, яка зловживає алкоголем, через непослух доньки побила восьмилітню дівчинку, спричинивши їй тілесні ушкодження на спині та руках. Наступного дня синці на тілі дівчинки побачили вчителі у школі і педагоги поскаржились правоохоронцям на дії мами їхньої учениці. 

Також з‘ясувалось, що жінка не лише била дитину, а й використовувала інші антипедагогічні методи виховання – будучи розлюченою на поведінку доньки, горе-мама прив’язувала її за допомогою мотузки до ніжки стола в одній із кімнат будинку.

Оскільки, відповідно до висновку судово-медичної експертизи тілесні ушкодження, завдані дитині, належать до легких тілесних ушкоджень, за рішенням суду винній особі призначено покарання у виді громадських робіт. 

Наразі дівчинка перебуває в обласному центрі соціально-психологічної реабілітації для дітей у м. Тернополі.         

Вирішується питання про відібрання дитини у матері через суд. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.