Тернополян закликають бути обережними під час Великодня

Опубліковано в Новини 12.04.2017

Можливі диверсії та провокації.

Питання запобігання й протидії ймовірним диверсійно-терористичним проявам напередодні та під час святкування Великодня обговорили на засіданні представники правоохоронних структур Тернопільщини, повідомив відділ комунікацій Головного управління нацполіції області.

Керівники Головного управління Нацполіції краю, Служби безпеки України, держслужби з надзвичайних ситуацій, підрозділів Збройних Сил України та Нацгвардії розглянули питання забезпечення належного рівня публічної безпеки у регіоні під час релігійних та масових заходів, у місцях масового перебування людей та спільного реагування на прояви терористичного характеру.

Зокрема правоохоронці Тернопільщини нестимуть службу в посиленому режимі задля забезпечення публічної безпеки, а також підтримуватимуть правопорядок під час Великодніх богослужінь та інших святкувань.

Працівники поліції закликають краян не втрачати пильність та невідкладно повідомляти про виявлені підозрілі предмети та осіб на оперативну лінію102.

Не вчиняйте самостійно жодних дій з підозрілими знахідками, які можуть виявитися вибуховими пристроями. Роз’ясніть дітям, що будь-який предмет, знайдений на вулиці або в під’їзді, може бути небезпечним.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.