Мешканці Тернопільщини загрожує до семи років позбавлення волі

Опубліковано в Новини 15.07.2024

На присадибній ділянці жінки поліцейські виявили понад 580 рослин снодійного маку. Речові докази правоохоронці вилучили та відкрили кримінальне провадження.

Співробітники Кременецького районного відділу поліції отримали оперативну інформацію про те, що на присадибній ділянці одного з господарств району вирощують снодійний мак. Факт підтвердився. Поліцейські провели санкціонований обшук та вилучили 586 рослин снодійного маку. Посів був замаскований між кукурудзою. Усі вилучені рослини направили на експертне дослідження.

За даним фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

06.09.2024 soroka
«Це важливий крок у нарощенні наших сил оборони», – Микола Люшняк про створення Сил безпілотних систем ЗСУ
Днями народні депутати ухвалили законопроєкт 11507. Він передбачає включення до окремих родів сил ЗСУ нової…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.