“І в 95 життя триває і воно по-своєму прекрасне” – мешканка Тернопільщини відсвяткувала ювілей

Опубліковано в Новини 11.07.2024

Днями 95-ліття відсвяткувала найстаріша мешканка села Лозова Агафія Михайлівна Снігур.

Про це повідомили у Байковецькій громаді.

Попри свій вік, вона має добру та світлу пам'ять, може згадати все до найменших деталей зі свого життя. Жінка має власні пару соток городу біля дому. За ним 95-річна ювілярка доглядає самостійно. 

– Важкі роки воєнного лихоліття випали на долю пані Агафії.. Але жінка справилася з усіма труднощами. Потерпіла внаслідок операції «Вісла». Зовсім юною дівчиною приїхала у Лозову на занедбану хатину, де не було нічого. Але сім’я не здавалась, а тяжко працювала, аби вижити. Ця жага до життя, оптимізм та сила духу не покидає й до сьогодні цю мужню жінку. Нині жінка чекає Перемоги, щоб не було війни, щоб усі жили мирно,кажуть у громаді. – Незважаючи на всі виклики долі, нині ювілярка акуратна, приємна, позитивна бабуся. І дуже-дуже жвава. Навіть у розмові. Говорила, а очі світилися радістю, задоволенням від життя.

Агафія Михайлівна обіцяла приймати гостей і в сотий ювілей.

І в 95 життя триває і по-своєму прекрасне. Тільки бачити це, відчувати потрібно. І цінувати, втішатись, радіти, що Бог життя дає, – сказала пані Агафія.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

20.09.2024 soroka
Київ виділяє ще понад пів мільярда гривень на допомогу Силам оборони, - Кличко
Допомогу військовим від громади Київа буде збільшено ще на понад пів мільярда гривень. Відповідне рішення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.