Тернопільське сонячне дерево привернуло увагу білорусів

Опубліковано в Новини 11.04.2017

Кресленнями тернопільського «Сонячного дерева» у формі квітки, розташованого на "Циганці", минулого тижня зацікавились у Бресті. Про це повідомляють в управлінні ЖКГ.

– Минулого тижня до нас телефонували з Бреста, цікавилися кресленнями «Сонячного дерева», яке дійсно є дуже оригінальним. Загалом, нашу ідею запозичили колеги із декількох міст, а у Івано–Франківську, приміром, дерево встановлювала наша тернопільска фірма – «Світлоцентр». Та лише в Тернополі кількість пристроїв планомірно збільшується: два місяці тому ще два “сонячні дерева” встановили у Тернополі. Одне з них – в парку імені Тараса Шевченка, друге – на набережній “Циганці”, - коментує заступник міського голови з питань інфраструктури Владислав Стемковський.

Також, планують встановити ще одне "Сонячне дерево" і у парку Національного Відродження, де цього річ відбудеться реконструкція.

До слова, у зв'язку із частими випадками вандалізму- виривання кабелів із конструкції, "Сонячне дерево", розташоване поблизу ставу, залишили лише із USB- роз’ємами. Тобто, зарядити свої пристрої там зможуть тернополяни із власними кабелями.

Фото: управління ЖКГ.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.09.2024 soroka
Відеозвіт з будівництва житлових комплексів від компанії «Креатор-Буд» за вересень 2024 рік
Креатор-Буд» 18 років на ринку будівництва України. Філії компанії працюють у Києві, Львові, Тернополі. Будівництво…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.