Які "скелети у шафі" тернопільського нардепа Ігоря Побера знайшли журналісти? (відео)

Опубліковано в Новини 11.04.2017
Команда програми «Кеш тест», що виходить на телеканалі «112 Україна», вирішила перевірити на чесність тернопільського нардепа від «Блоку Петра Порошенка» 49-річного Ігоря Побера. Найсильніший парламентар Верховної Ради запросив знімальну групу у свою тернопільську квартиру.

Вона розташована у районі Старого парку. Тут на 82 метрах квадратних – три кімнати, де Ігор Миколайович проживає разом із дружиною та сином. Втім, це далеко не все, що задекларував народний обранець.

Зокрема, за час роботи в парламенті Ігор Побер накопичив 50 000 доларів США, які вказав під час заповнення декларації. Його дружина, Дарія Побер, задекларувала 750 000 гривень. А ще – автомобіль Lexus, квартиру в Тернополі та дві земельні ділянки площею 800 метрів квадратних. Родині також належить квартира у столиці площею 110 м. кв, будинок у Тернополі, площа якого 300 м. кв.

8 квітня журналістам відкрили завісу особистого життя народного обранця. І втекти від незручних запитань Ігорю Поберу не вдалося – його розпитали і про не задекларовану машину, і про те, як отримав вищезгадані земельні ділянки, і про відомий у Тернополі спортивний комплекс «Pober Gum», що носить ім’я нардепа-культуриста.

Отож, які «скелети» у шафі так ретельно приховує Ігор Побер і чи він достатньо відвертий із журналістами – далі на відео:

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.