Утримували в неволі 35 людей: на Тернопільщині викрили організовану злочинну групу

Опубліковано в Новини 03.07.2024
Восьмеро спільників відкрили на території Тернопільської та Хмельницької областей так звані центри реабілітації, в яких утримували проти волі осіб з алкогольною, наркотичною та ігровою залежністю.
Злочинну групу викрили працівники відділу міграційної поліції ГУНП в Тернопільській області спільно з працівниками слідчого управління. У ході досудового розслідування працівники поліції з’ясували, що двоє із восьми підозрюваних перебувають під слідством. Наприкінці 2023 року їм оголосили про підозру за аналогічний злочин - незаконне позбавлення волі або викрадення людини. Тоді суд обрав їм запобіжні заходи - нічний домашній арешт. Проте це фігурантів не зупинило і вони створили два нових реабілітаційних центри й знайшли ще шістьох спільників.
 
Джерело: ГУНП у Тернопільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

20.09.2024 soroka
Київ виділяє ще понад пів мільярда гривень на допомогу Силам оборони, - Кличко
Допомогу військовим від громади Київа буде збільшено ще на понад пів мільярда гривень. Відповідне рішення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.