В Тернополі з "Загребелля" сміття вивозили 4 "КАМАЗами"

Опубліковано в Новини 10.04.2017

Під час проведення другої загальноміської толоки, яка тривала з 4 - по 6 квітня, парк «Загребелля» від сміття прибирало близько тисячі тернополян, а обсяг зібраного там сміття вивозили чотирма «КАМАЗами».

Загалом долучились до другої толоки понад 2500 тисяч осіб. Під час толоки були прибрані не лише території парків, а ще й зелених зон та придорожніх зелених смуг. Зокрема було проведено роботи з очищення зелених зон між вул. Слівенською та вул. Малишка, між вул. Винниченка та Будного, між вул. Текстильною та вул. Фабричною, між вул. Текстильною і Морозенка, вулиці Микулинецька, Текстильна, Юності, Стуса, Бродівська, Транспортна, Тарнавського, Поліська, Протасевича, Лесі Українки, М.Кривоноса, Коновальця, Вербицького, Л. Курбаса, В. Великого, 15 Квітня, Морозенка, проспекти Злуки та С.Бандери, бульвар Петлюри, П. Куліша, Д.Галицького та парків міста.

У ці дні у гідропарку «Топільче» була висаджена алея «Файне місто». Також проводилися роботи з очищення територій міських кладовищ на вул. Микулинецькій та біля с.Підгороднє.

Фото: з відкритих джерел.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.09.2024 soroka
Відеозвіт з будівництва житлових комплексів від компанії «Креатор-Буд» за вересень 2024 рік
Креатор-Буд» 18 років на ринку будівництва України. Філії компанії працюють у Києві, Львові, Тернополі. Будівництво…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.