Помер воїн з Тернопільщини Михайло Ковцун

Опубліковано в Новини 28.06.2024

Внаслідок нещасного випадку помер житель Хоростківської громади, захисник України Михайло Ковцун.

Про це повідомили у Хоростківській міській раді.

  Михайло народився 27 жовтня 1979 року в селі Перемилів. У липні 2015 року вступив до лав добровольчого батальйону, щоб захищати нашу країну на передових лініях фронту.

  Відданий військовій присязі на вірність українському народу, мужньо виконував свій військовий обов'язок в зоні АТО/ОСС, в російсько-українській війні  впродовж 9 років.

Висловлюємо глибокі співчуття родині та близьким Михайла. Разом з вами скорбимо про його втрату.  Кожен загиблий Воїн – це болючий шрам на душі,  їхні імена назавжди будуть взірцем мужності, патріотизму та незламності, кажуть у міськраді.

Про зустріч кортежу з тілом воїна повідомлять згодом.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

03.07.2024 soroka
В Івано-Франківську на 50% подорожчав проїзд у громадському транспорті
В Івано-Франківську збільшили вартість проїзду у громадському транспорті. Місцева влада пояснює підвищення вимушеним кроком та…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.