У Тернополі відремонтували дитячу поліклініку

Опубліковано в Новини 10.04.2017

Дитяче педіатричне відділення №3, що на вулиці Миру нещодавно відновило свою роботу після капремонту.

Загалом це вже третя поліклініка, яку відремонтували. Так, за останній рік на ремонти приміщень дитячої комунальної лікарні та поліклінічних відділень з міського бюджету було виділено більше 2 млн. 600 тис. грн. та ще понад 1 млн. на придбання необхідного обладнання. За ці кошти капітальні ремонти проведені у поліклініці №3 на вул. Миру, поліклініках № 4 на вул. Київській та №2 на бульварі Данила Галицького.

Нагадаємо, що Тернопільська міська дитяча комунальна лікарня - це лікувально-профілактичний заклад, який надає амбулаторно-поліклінічну допомогу для 42,5 тис. дитячого населення Тернополя. Важливим є те, що у міській дитячій лікарні працюють одразу два відділення, де медичну допомогу отримують діти не лише з Тернополя, а й усієї області – це гематологічне та інфекційне відділення.

Фото: ТМР.

Галерея зображень

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.09.2024 soroka
Відеозвіт з будівництва житлових комплексів від компанії «Креатор-Буд» за вересень 2024 рік
Креатор-Буд» 18 років на ринку будівництва України. Філії компанії працюють у Києві, Львові, Тернополі. Будівництво…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.