Лікарні на Тернопільщині передали автомобіль швидкої допомоги

Опубліковано в Новини 27.06.2024

Виконувач обов'язків начальника Тернопільської ОВА Володимир Важинський взяв участь у передачі автомобіля швидкої допомоги з Ватикану комунальному некомерційному підприємству «Зборівська лікарня». Привезли його на Тернопільщину кардинал Конрад Краєвський і представники Львівської Архідієцезії Римо-Католицької Церкви.

Карету швидкої допомоги, оснащену як реанімобіль, особисто освятив Папа Римський Франциско.

З нагоди заходу Володимир Важинський вручив високоповажним гостям подяку за активну душпастирську та харитативну діяльність

 - Ми вдячні релігійним організаціям Католицької Церкви за їхню активну діяльність, спрямовану на підтримку малозабезпечених категорій громадян, людей з інвалідністю, внутрішньо переміщених осіб. Влада Тернопільщини продовжить і надалі будувати співпрацю із релігійними організаціями Католицької Церкви на принципах партнерства й конструктивного діалогу,— зазначив виконувач обов'язків начальника Тернопільської ОВА.

Після урочистої передачі реанімобіля представники влади, лікарі, священнослужителі та гості оглянули роботу відділення соціальної реабілітації комунальної установи «ЦНСП» Зборівської міської ради.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

20.09.2024 soroka
Київ виділяє ще понад пів мільярда гривень на допомогу Силам оборони, - Кличко
Допомогу військовим від громади Київа буде збільшено ще на понад пів мільярда гривень. Відповідне рішення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.