Легендарний український воротар увійшов у тренерський штаб тернопільської "Ниви"

Опубліковано в Новини 26.06.2024

17 червня, розпочала підготовка до нового футбольного сезону-2024/25 тернопільська "Нива".

Перед тренуванням команда мала зустріч із керівництвом клубу, на якій гравцям представили нового головного тренера Євгена Сергійовича Калиниченка, його помічників, а також спортивного та комерційного директорів – Сергія Михайловича Задорожного (востаннє працював у структурі львівського "Руху", а раніше, в тому числі обіймав посаду головного тренера "Ниви") та Остапа Романовича Бориса (донедавна був адміністратором у команді ЮКСА Тарасівка).

Найвідомішою особистістю у тренерському штабі Калиниченка є не сам наставник, а тренер по воротарях – легендарний український воротар Ігор Вікторович Шуховцев, котрий під час спортивної кар’єри виступав за луганську "Зорю", харківський "Металіст", сімферопольську "Таврію", маріупольський "Іллічівець" (попередник ФСК "Маріуполь"), вінницьку "Ниву", київська "Арсенал".

Нагадаємо, кілька днів тому ФСК "Маріуполь" повідомив про те, що команду залишив Ігор Шуховцев, де він працював тренером воротарів майже півтора року. Сторони за обопільною згодою припинили співпрацю. 52-річний фахівець працював тренером воротарів у команді з Маріуполі з лютого 2023 року.

Джерело: ПЕРШИЙ онлайн

Прокоментувати:

СОЦІУМ

20.09.2024 soroka
Київ виділяє ще понад пів мільярда гривень на допомогу Силам оборони, - Кличко
Допомогу військовим від громади Київа буде збільшено ще на понад пів мільярда гривень. Відповідне рішення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.