Семеро учнів громади Тернопільщини отримали 200 балів з НМТ

Опубліковано в Новини 25.06.2024

Семеро учнів із Чортківської громади показали найвищий результат з національного мультипредметного тесту.

Про це повідомили у Чортківській міській раді.

Зокрема 200 балів з математики отримали: Богдан Сокальский – Чортківська гімназія №6; Анастасія Фаїзова – Чортківський ліцей № 1 ім. Маркіяна Шашкевича; Максим Баюк – Чортківський ліцей № 1 ім. Маркіяна Шашкевича; Олексій Мулик – Чортківський ліцей № 1 ім. Маркіяна Шашкевича, – кажуть у міськраді. – Найвищий бал з української мови отримали: Марія Підручна – Чортківський ліцей №7; Діана Марчин – Чортківський ліцей №7. Водночас максимальних 200 балів і з математики, і з української мови отримала Іванна Кутрик – випускниця Чортківського ліцею №1 ім. Маркіяна Шашкевича.

Відповідно до наказу начальниці управління освіти, молоді та спорту Чортківської міської ради Людмили Поліщук  «Про нагородження обдарованих учнів закладів загальної середньої освіти Чортківської міської ради за результатами НМТ у 2024 році», обдаровані учні, котрі склали НМТ на максимальний бал, отримають з бюджету громади одноразові фінансові виплати у розмірі 2 000 гривень за кожні 200 балів.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

20.09.2024 soroka
Київ виділяє ще понад пів мільярда гривень на допомогу Силам оборони, - Кличко
Допомогу військовим від громади Київа буде збільшено ще на понад пів мільярда гривень. Відповідне рішення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.